top of page
Medewerker

Social Media Uitbesteden!

Start nu met online zichtbaar worden!

Social Media Uitbesteden: Welkom

Hoe het werkt

Wil je jouw social media uitbesteden omdat je er zelf niet aan toe komt of maar even snel wat post? Maar wil je wel online groeien en jouw ideale klant bereiken met de juiste content? Dan is dit iets voor jouw!

Met een contentabonnement, welke vorm je ook kiest, ga ik na een brainstorm met jouw aan de slag met het bouwen van een strategie, ik doe een hashtagonderzoek en evt. maak ik templates speciaal voor jouw bedrijf.


-Verschillende klanten leveren zelf kwaliteit foto's en video's aan via een gezamelijke dropbox/onedrive maar bij een ander ga ik langs om content te maken. Wat je kiest is helemaal aan jou-


Daarmee hebben we de basis en ga ik voor je bedrijf content schrijven, editen en inplannen. Afhankelijk van het abonnement dat je kiest post ik feed-posts, storys en reels. De grote druk van het ik-moet-iets-posten is eraf! Want nu ben je wekelijks zichtbaar.


Alle abonnementen komen met 'preview content'. Dit betekend dat je ten aller tijde inzage hebt in wat ik voor jou heb voorbereid en kun je hierin eventueel ook kleine aanpassingen doen.


De minimale duur van een abonnement is 3 maanden tot zolang als jij wilt!

-Verlengen per 3 maanden-

Social Media Uitbesteden: Tekst