top of page
Post: Blog2_Post
  • Sijn

Content schieten voor Socials - Dummy editie - Content schieten voor ondermers

Jaaaa het maken van selfies en andere soorten content is part of de job voor ondernemers tegenwoordig.... tenminste als jij je socials wilt opbouwen, zoals je jouw bedrijf hebt gedaan.


Het kan je helpen je bedrijf verder uit te bouwen. Maar waarom content schieten en waarom wordt deze nog beter wanneer je zelf in beeld komt?

Wanneer jij je gezicht laat zien op je pagina, bouw je hiermee een diepere connectie met je volgers. Die diepere connectie zorgt voor vertrouwen en vertrouwen leidt tot meer bestellingen, meer vraag, meer sales en dus uiteindelijk ook meer inkomen!


Helaas komt dit niet zomaar aanwaaien

En ja het is awkward om foto's te maken met je collega, of van jezelf te filmen terwijl er net een klant binnen komt lopen.

En ja... al die OMG ik lijk echt op ons mam (op z'n brabants)... of wat klink ik raar, gedachten komen op.

Maar laat je daar niet door stoppen, de wereld heeft jouw werk nodig. En onthoud, het is oké om te oefenen. 100 Foto's te maken en deze vervolgens allemaal te verwijderen en het opnieuw te beginnnen, JUST KEEP SWIMMING!


De perfecte foto bestaat niet.. Denk aan hoe je klanten je offline zien.. en probeer online dezelfde JIJ te zijn. Zo krijgen volgers die klant worden, off en online hetzelfde gevoel bij je bedrijf🤗


Wil je mijn tips lezen?

Check dan zeker deze Instagrambericht, je leest 'm door op de knop hieronder te drukken4 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page