top of page
Post: Blog2_Post
  • Sijn

Meest bekeken Reels *Mei 2024

B-ROLL REELS > het klinkt zo eenvoudig, maar men kijkt graag naar echte beelden tussen alle perfecte sfeervolle reels die voorbij komen. Het échte werk.

Dus die kartonnen dozen op de achtergrond, of een deen met fusten, je smerige kleischort aan, gewoon zoals het is. Dat moet wel lukken toch! 


Ik geef je 3 ideeën om je B-ROLL reels te maken

1. Film van bovenaf, tape je telefoon aan t plafond, of schuif dat systeemplafond even uit elkaar zodat je een goed beeld krijgt!


- de eerste keer zal t even zoeken zijn wat een goede hoek is, maar zodra je dit eenmaal weet, ga je het zeker weten vaker doen!-


2. Film een halve minuut vanuit 3 verschillende hoeken, bijvoorbeeld, vooraanzicht, closeup, kijkt mee over de schouder. Knip uit ieder shot de beste 5 seconden, klaar is je reel!


3. Zet je telefoon tegen de muur, doe je ding, film wat je doet voor 10/15 minuten. Deze video kun je op meerdere manieren gebruiken, je kunt er 30 seconden uit knippen en deze B roll gebruiken, maar je kunt ook de volledige video versnellen via CapCut app en de versnelde versie laten zien.


B-roll betekend eigenlijk dat het een video is die al gewoon op je telefoon staat... dus eentje die je maakte voor je collega om iets te laten zien, of gewoon een wandeling op t strand! Plak er een leuke quote op óf een reminder, Koop bloemen voor je partner het is (was) bijna moederdag!


Ik kan het niet genoeg zeggen, maar laat jezelf zien, je bedrijf, wat je doet, hoe dan ook! Het hoeft niet moeilijk te zijn. EN een bijkomend voordeel van deze B-ROLL videos.......

je. hoeft. niet. te. praten. 

Zo wen je aan het online verschijnen en wie weet durf je na het plaatsen van deze 3 reels ineens wél iets te delen waarin je praat!


Wooeeee dan maak je me nóg trotser dan ik al ben op je! Want FACK! Dat bijhouden van socials wordt onderschat, en ik durf te wedden dat jij hier niet bij stilstond toen je je bedrijf begon of dat Facebook ineens ook voor bedrijven werd... We worden geacht ineens marketingstrateeg ze zijn... Maar he! Dat heb je niet geleerd op school!


Kom je er niet uit? Ik kan je helpen.

Wordt mijn coachee!


Ik neem je aan de hand mee door de InstaJungle zodat jij je kanalen binnen 3 maanden prima en georganiseerd op de rit hebt op Instagram én Facebook. 


Wat ik van je verwacht? Je tijd, voor ongeveer 2 uur per week, voor 3 maanden, dat is 24 uur! In 24 uur stoom ik jou helemaal klaar, zodat social media ineens weer een feestje wordt

Meer info en hoe je kunt aanmelden vind je hier


17 weergaven0 opmerkingen

댓글


bottom of page